Facebook Pixel Ellen Tipsar arkiv | Ellen

ELLEN – UNDERLIVETS BÄSTA VÄN

Ellen tipsar

Hur vet man om en tampong är säker att använda?

Hur vet man att en tampong är säker att använda?

Vi på Ellen förstår hur viktigt det är att känna sig trygg med de produkter man använder i sitt intimområde regelbundet. Därför vill vi försäkra dig om att alla våra produkter är säkra att använda. Här är några viktiga faktorer att tänka på för att säkerställa att en tampong är säker.

Läs mer
Röda prickar intimrakning

Så undviker du röda prickar vid intimrakning

Röda prickar vid intimrakning är ett vanligt problem för många. Prickarna är en typ av hudirritation som uppstår av att rakhyveln orsakar små sår på huden vilket kan kännas både smärtsamt och förstöra den nyrakade känslan. Här kommer därför våra bästa tips för hur du gör för att undvika röda prickar vid intimrakning!

Läs mer

Bada med tampong – så gör du

Att bada med tampong är ett smidigt alternativ om du vill bada under mensen. En tampong är både enkel att ha med sig och syns inte när du badar eftersom den placeras inuti kroppen. Om du ska bada med tampong finns det däremot några saker du bör tänka på – låt oss gå igenom dem!

Läs mer
Mens

5 saker du inte visste om mens

Även om mens är en naturlig del av livet för många så finns det mycket vi inte känner till. I detta inlägg ska vi därför ta en närmare titt på fem intressanta fakta om mens som du kanske inte hade koll på.

Läs mer
illaluktande flytningar efter sex

Illaluktande flytningar efter sex

Bakteriell vaginos är ett vanligt underlivsbesvär som innebär att det har blivit en obalans bland bakterierna i vaginan. Det vanligaste symtomet är illaluktande flytningar och tyvärr är det vanligt att det uppstår efter sex. I det här blogginlägget går vi igenom varför sex kan orsaka bakteriell vaginos och vad du kan göra för att undvika det.

Läs mer
Menopause products

Må bättre under klimakteriet – hälsocoachen guidar

Kost och träning kan ha en stor inverkan på ens mående under klimakteriet. Därför har Ellen träffat hälsocoachen Christina Sundequist för att ta del av hennes handfasta tips för hur man ska äta och träna för att må så bra som möjligt under klimakteriet.

Läs mer